Noi suntem HEXAGON Offices.

Hexagon Offices este o clădire mixtă de birouri clasa „A” care își propune să transforme una din zonele de tranzit ale orașului într-un nou reper pe harta business & lifestyle a Clujului. Calea Turzii este pe cale de a fi transformată!

Clădirea are o suprafață de peste 27,000 mp proiectată pentru a deservi spațiilor de birouri și zonei de retail. Printre beneficiile funcționale generale ale clădirii se numără sisteme de tip Building Management System și HVAC, generator de rezervă pentru zonele comune, detectoare de fum, sprinklere, acces controlat în clădire, locuri dedicate de parcare, sistem de supraveghere 24/7, lifturi de ultimă generație, parcare pentru biciclete, stație de încărcare pentru mașini electrice și vestiare cu dușuri.
Arhitectura clădirii se remarcă printr-o prezență impunătoare care inspiră soliditate și durabilitate. Design-ul interior al zonelor comune îmbină într-un mod coeziv și fără efort lemnul, metalul, sticla și betonul aparent nefinisat – elemente reprezentative pentru pilonii viziunii noastre: calitatea clasică ce nu se demodează niciodată și estetica unei clădiri construite pentru viitor.
Urmând același principiu al construcțiilor destinate viitorului, suntem dedicați dezvoltării într-un mod responsabil, motiv pentru care clădirea a primit certificarea BREEAM EXCELENCE!

KÉSZ - PESTE 3 DECENII DE EXPERIENȚĂ

KÉSZ este una dintre cele mai importante companii de construcții din Europa Centrala și de Est, cu o istorie de succes în domeniul dezvoltării afacerilor și o expertiză în construcții de 36 de ani.

Sloganul grupului este “We build on knowledge” și acest lucru se datorează faptului că aceștia văd cunoștințele în domeniu ca fiind cel mai important factor de forță și coeziune pentru existență și succesul lor.

Datorită independenței pe care KÉSZ a atins-o de-a lungul anilor pe piață, a resurselor proprii, a portofoliului larg de servicii și a expansiunii sale pe plan internațional, compania se mândrește cu un succes deosebit și o creștere dinamică în condiții de piață competitive.

Pe lângă expertiza lor vastă în domeniu, realizările grupului KÉSZ sunt, de asemenea, strâns legate de valorile lor fundamentale, care ghideaza fiecare proiect al lor și sunt reprezentative atât pentru întregul grup de companii, cât și pentru fiecare angajat în parte: Cunoștințe – Stabilitate – Motivare – Complexitate – Inovație – Versatilitate.

Hexagon Offices este prima investiție a Grupului KÉSZ în România, iar viziunea sa se bazează pe dezvoltarea continuă – dezvoltarea afacerilor, dezvoltarea zonei în care se află clădirea și a împrejurimilor și cel mai important, dezvoltarea standardelor de calitate ale clădirilor de birouri clasa „A”.

Citiți mai multe despre Grupul KÉSZ pe website-ul: www.kesz.hu

KÉSZ – CALITATE, CREDIBILITATE ȘI TRANSPARENȚĂ

Spiritul și cunoștințele grupului KÉSZ au contribuit la extinderea afacerii lor în afara frontierelor interne, operând în prezent în 5 filiale din Europa – Serbia, România, Rusia, Ucraina și Germania, precum și numeroase proiecte în multe alte țări ale lumii.

Portofoliul lor cuprinde nenumărate proiecte de mare amploare în România, unele dintre cele mai inovatoare fiind Aquapark Nymphaea din Oradea, Fabrica Kaercher din Curtea de Argeș, Centrul Logistic Penny din Bacău și One Herăstrău Park, Trade Center Oradea, Prima Decebal Residence Oradea, Galeriile Comerciale Aurora Retail Park Oradea, ONE Charles de Gaulle București.

KÉSZ a construit Hexagon Offices prin aplicarea cunoștințelor tehnice și a expertizei acumulate pe parcursul celor 36 de ani de experiență în domeniul construcțiilor, a propriilor standarde de înaltă calitate aplicate în numeroase proiecte de mare amploare, precum și prin demonstrarea credibilității și a transparenței pe parcursul întregului proces. Toate aceste elemente sunt reprezentative pentru modul în care au activat și prosperat în acest domeniu de-a lungul anilor.

KÉSZ promite o experiență de calitate.

VIZIUNEA NOASTRĂ

Viziunea Hexagon este să încorporeze tehnologia, sustenabilitatea și echilibrul sănătos de work&living într-o clădire construită pentru deceniile ce urmează. Ne dorim să dăm o extra dimensiune zonei Căii Turzii printr-un complex de business de neegalat care își propune să devina un reper business & lifestyle pentru Cluj-Napoca.

MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea Hexagon este de a oferi un complex de clădiri de birouri de cea mai înaltă calitate pentru a crea o experiență de work&living de calitate, atât celor care lucrează în clădire cât și locuitorilor zonelor rezidențiale din împrejurimi.