VIAȚĂ

Se spune că “există viață și după muncă”! Clădirea Hexagon Offices este gândită astfel încât să ofere „viață” înainte, în timp și după muncă, beneficiind de facilități complexe care să permită chiriașilor să aibă activități diverse în fiecare zi. De la sală de fitness la restaurant, Hexagon Offices le are pe toate!

MUNCĂ

Ne diferențiem prin oferirea posibilității de personalizare a dimensiunilor spațiilor de lucru prin compartimentare agilă, în funcție de nevoile clienților noștri. De asemenea, oferim opțiunea de a adăuga la cerere diferite module fiecărui birou – bucătărie, single office, sală de ședințe, open space, arhivă sau centru de copiere.

PLĂCERE

O prioritate este să ne asigurăm că oamenii se bucură să lucreze în birourile Hexagon, motiv pentru care oferim facilități și servicii premium pentru timpul petrecut în birourile lor sau în afara lor, în zonele comune ale clădirii. Pe lângă terasa comună care oferă o priveliște senzațională asupra orașului, spațiile sunt dotate cu terase în aer liber, restaurant cu terasă, cafenea și o sală de fitness.

NOi SUNTEM HEXAGON OFFICES!

O construcție pentru viitor, proiectată după cele mai înalte standarde de calitate și design funcțional: Hexagon Offices este o clădire mixtă de birouri clasa „A” care își propune să transforme una din zonele de tranzit ale orașului într-un nou reper pe harta business & lifestyle a Clujului: Calea Turzii este pe cale de a fi transformată!

The building has a total surface of over 27.000 sqm and is designed to service 1600 class “A” office stations (16.500 sm). Some of the overall functional benefits of the building are its Building Management and HVAC systems, back-up generator for common areas, smoke, fire detectors and sprinklers systems, controlled access in the building, dedicated parking spaces, 24/7 CCTV surveillance, last generation elevators, dedicates bicycle parking spaces and charging stations for electrical cars.

Arhitectura clădirii se remarcă printr-o prezență impunătoare care inspiră soliditate și durabilitate. Design-ul interior al zonelor comune îmbină într-un mod coeziv și fără efort lemnul, metalul, sticla și betonul aparent nefinisat – elemente reprezentative pentru pilonii viziunii noastre: calitatea clasică ce nu se demodează niciodată și estetica unei clădiri construite pentru viitor.

Urmând același principiu al construcțiilor destinate viitorului, suntem dedicați dezvoltării într-un mod responsabil, motiv pentru care clădirea a primit certificarea BREEAM EXCELENCE!

VALORILE NOASTRE