O prioritate a fiecarei decizii pe care o luam la Hexagon Offices este placerea chiriasilor nostri de a se afla in premisele complexului si de a lucra in cladire.

Work

Ne diferentiem prin oferirea posibilitatii de personalizare a dimensiunilor spatiilor de lucru prin compartimentare agila, in functie de nevoile clientilor nostri. De asemenea, oferim optiunea de a adauga la cerere diferite module fiecarui birou – bucatarie, single office, sala de sedinte, open space, arhiva sau centru de copiere.

Life

Se zice ca “e si viata dupa munca”. Complexul Hexagon Offices este gandit astfel incat sa ofere viata inainte, in timp si dupa munca, din aceste motiv cladirea beneficiaza de facilitati complexe care sa permita chiriasilor sa aiba activitati diverse in fiecare zi. De la sala de fitness la restaurant, Hexagon Offices  le are pe toate.

Pleasure

In plus fata de avantajele pe care aceste facilitati le ofera celor care isi desfasoara activitatea in premisele Hexagon Offices, dorinta noastra este sa revitalizam zona Calea Turzii si pentru locuitorii cartierelor invecinate (Buna Ziua, Zorilor si Europa) care vor beneficia de o noua locatie vibranta in care sa isi desfasoare activitatile zilnice.

VALORILE NOASTRE

  • Calitate
  • Inovatie
  • Adaptabilitate
  • Integritate

Prin intermediul cunostintelor in constructii si in dezvoltarea afacerilor acumulate in cei 36 de ani de experienta de catre KÉSZ, noi, cei de la Hexagon Offices oferim calitate si excelenta atat in constructie, facilitati si finisaje precum si in relatiile pe care le dezvoltam cu partenerii si clientii nostri.

Perspectiva noastra este orientata catre viitor; imbratisam si ne adaptam in mod constant la evolutiile tehnologice, la initiativele de sustenabilitate si la noile cunostinte din domeniul constructiilor, promitand astfel o experienta de lucru si de viata placuta si sigura in premisele cladirii.

Intelegem faptul ca fiecare client are o identitatea unica si nevoi specifice, iar pentru asta suntem pregatiti sa oferim suport si flexibilitate in gasirea celor mai bune solutii pentru orice tip de personalitate business.

Credem cu tarie in gestionarea afacerilor oferind in acelasi timp incredere, grija si consideratie pentru oamenii cu care intram in contact. Integritatea este valoarea care ne ghideaza in toate interactiunile pe care le avem cu chiriasii, partenerii si personalul nostru.